Sandras tacopaj

Dekor
Pajdeg:
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
50 g margarin
1½ dl filmjölk
Fyllning:
700 g köttfärs
1 stor gul lök, hackad
1½ påse taco-kryddmix
1 dl vatten
2 stora tomater
6 st fefferoni
Topping:
2 dl creme fraiche
5 msk majonnäs
1¾ del riven ost
3 st pressade vitlöksklyftor

 


Blanda ihop pajdegen och tryck ut i en form med höga kanter och löstagbar botten. Förgrädda 10 minuter  i 225º, mitt i ugnen.

Bryn köttfärsen och löken i en stekpanna med smör. Tillsätt vatten och kryddmixen. Låt koka en stund så att köttfärsen blir rätt så torr. Lägg all fyllning i pajskalet. Hacka tomaterna och fefferoni efter smak. Lägg överst på köttfärsen.

Blanda toppingen och bred över pajen. Grädda 10-15 minuter i 250° tills ytan fått vacker färg.