Lövbiffsrullar i tomatsås (4
port)

|
 |
 |
500 g lövbiff |
 |
1 knippa persilja |
 |
3 vitlöksklyftor |
 |
100 g parmesanost |
 |
1 msk olivolja |
|
 |
2 dl vitt vin |
 |
400 g krossade tomater |
 |
1 kvist rosmarin |
 |
salt, peppar |
|
|
Hacka persilja och vitlök. Riv osten. Blanda
hälften av osten med vitlöken och persiljan. Fördela blandningen på
lövbiffarna och rulla ihop. Fäst med en tandpetare. Hetta upp oljan i
en tjockbottnad gryta och bryn rullarna. Tillsätt vin och låt det koka
in lite. Lägg i tomaterna och rosmarin. Krydda med salt och peppar och
låt puttra i 30 minuter. Ta upp rullarna och dela mitt itu. Lägg
tillbaka i såsen. Servera med pasta och resten av osten.. |