Päron- och gorgonzolafyllda rullader (4 port)

Dekor
600 g lövbiff
salt, svartpeppar
3 msk fransk senap
150 g gorgonzola
1-2 små päron
2 msk smör
2 dl vatten
Gräddsås:
2 dl sky från lövbiffen
2 dl vispgrädde
1½ msk kalvfond
1 tsk kinesisk soja
1 msk majsenaredning

Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda. Salt och peppra och bred ut senapen på köttet. Lägg på ostbitar. Dela, kärna och och klyfta päronen. Lägg två klyftor på varje köttbit. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn rulladerna runt om. Späd med vatten och låt allt smputtra cirka 10 minuter. Ta upp rulladerna och håll dem varma.

Sila skyn och koka samman sky, grädde, fond och soja. Red av och smala av med salt och peppar. Garnera gärna med kokt broccoli och gorgonzolabitar.

Servera med rostad klyftpotatis, pressgurka och lite god salld.