Mozzarellafylld fläskfilé (4 port)

Dekor
700 g fläskfilé
1 kula mozzarellaost
8 tunna skivor italiensk salami
salt och peppar
smör till stekning
1 ask minitomater
1 rödlök
2 msk balsamvinäger
1 krm socker
2 msk olivolja
400 g pasta (penne rigate)
1 vitlöksklyfta
2 dl crème fraiche

Putsa och skär filén i 4 cm tjocka skivor. Ställ skivorna på högkant och platta till dem så att de blir knappt centimetertjocka. Skär osten i skivor. Fördela ostskivorna och salamin på hälften av köttskivorna och lägg ihop dem med resterande skivor. Salta och peppra.

Halvera tomaterna, skiva löken tunt och blanda ihop i en skål tillsammans med vinägern, sockret och oljan.
Koka pastan enligt anvisningar på paketet och häll av vattnet..

Hetta upp smöret i en stekpanna och stek filépaketen på medelvärme cirka 3 minuter på var sida.
Pressa vitlöken i crème fraichen och blanda med den varma pastan. Servera genast.