Lövbiffsrullader på risbädd (4 port)

Dekor
4 portioner kokt ris
500 g lövbiff
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk senap
4 skivor rökt skinka
4 msk bostongurka
2 msk smör
Sås:
3 dl creme fraiche
1½ msk konc kalvfond
1 krm timjan
1½ dl riven ost

Topping:

1 dl riven ost
Persilja

Lägg riset i en smord eldfast form. Lägg ut köttet på en skärbräda och krydda med salt och peppar. Bred på senap, lägg på skinka och bostongurka. Rulla ihop och bryn köttet snabbt runt om.

Blanda ihop ingredienserna till såsen. Fördela en liten del på riset. Lägg på rulladerna och häll resterande sås över. Toppa med riven ost och gratinera mitt i ugnen, 200º, cirka 10 minuter. Garnera med hackad persilja innan servering.