Kotletter i panna (4 port)

Dekor
4 fläskkotletter
salt, peppar
3 msk margarin
1 liten gul lök
250 g coctailtomater
½ citron
½ apelsin
1 dl krossade tomater
½ tsk torkad basilika eller ½ kruka färsk
½ tsk malen spiskummin
1 dl svarta oliver

Salta och peppra kotletterna. Stek dem vackert bruna, cirka 3 minuter på varje sida. Ta upp dem och håll dem varma under folie. Skala och hacka löken, dela tomaterna. Riv skalen och pressa saften av citron och apelsin. Fräs löken, tillsätt tomatkross, tomater, basilika och spiskummin. Bölanda ner saft och sakl av frukterna. Låt småkoka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar och ev. mer citronsaft. Vänd ner oliverna och lägg i kotletterna. Låt allt bli genomvarmt.

Servera med ris eller potatis.