Fruktiga filén (4 port)

Dekor
500 g fläskfilé
1 purjolök
300 g champinjoner
2 msk smör
salt, peppar
2-3 dl vatten
1 köttbuljongtärning
3 dl vispgrädde
1 msk kinesisk soya
1 dl Mango Chutney
2 msk maizena redning (ljus)
1 burk persikor

Ansa och strimla purjolöken. Skiva svampen. Fräs lök och svamp i lite fett i en gryta. Ansa och skiva fläskfilén. Stek filén lite lätt i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg över köttet i grytan med svampen och löken. Häll över vatten, buljongtärning, grädde, soya och mango chutney, Låt grytan puttra cirka 10 minuter. Rör i maizena redning och låt grytan koka en minut. Skär persikorna i klyftor och vänd ner dom i grytan. Smaka av och krydda lite mer om det behövs. Servera med vildris och sallad.