Biff med cashewnötter (4 port)

Dekor
500 g utskuren biff
3 msk hoisinsås
2 msk soya
3 msk olja
2 krm sesamolja
1 tsk vinäger
2 gula lökar
1 morot
125 g broccoli
olja still stekning
100 g cashewnötter

Skär köttet i lillfingerstora strimlor. Blanda hoisinsås, soya, olja, sesamolja och vinäger. Lägg köttet i såsen. Låt det marinera i några timmar. Tag upp det och låt rinna av, men spara såsen.

Skala och skär löken i klyftor. Skala och skär moroten i skivor. Hetta upp olja i en wokpanna. Stek lök, morot och broccoli under omrörning så att de blir mjuka, men med tuggmotstånd kvar. Ta upp grönsakerna. Hetta upp woken igen. Stek köttet i 2-3 omgångar under omrörning. Lägg tillbaka allt kött. Tillsätt grönsakerna, cashewnötterna och såsen från marinaden. Hetta upp under omrörning. Servera med ris.